Armend Kabashi keltapaitaan

Veikkausliigan ja Saksan kentillä rutinoitunut Armend Kabashi vahvistaa Gnistanin keskikenttää ensi kauden kattavalla sopimuksella.

25-vuotias Armend Kabashi on pelannut urallaan 33 Veikkausliigan ottelua kasvattiseuransa FC Hongan paidassa. Vankan pääsarjakokemuksensa lisäksi Kabashi on päässyt ottamaan tuntumaa myös kansainvälisiin peleihin kaudella 2014-15, jolloin Eurooppaliigan karsinnoissa Suomea edustanut Honka pudotti jatkosta virolaisen Sillamäe Kalevin. Ensimmäisessä ottelussa maalinkin iskenyt Kabashi sai otteluissa runsaasti vastuuta.

Vahvat otteet Euroopan kentillä poikivat sopimuksen Saksan kakkostasolla pelaavaan Eintracht Braunschweigiin, jonka kakkosjoukkueen riveissä tuolloin parikymppinen nuorukainen pelasi Regionalligassa eli Saksan neljänneksi korkeimmalla tasolla kaksi vuotta. Saksasta mies palasi jälleen kasvattajaseuransa riveihin, mutta kevättalvella 2020 oli aika vaihtaa maisemaa tuolloin Ykköseen pudonneen Kokkolan KPV:n riveihin.

Vaikean polvivamman hankaloittaman Kokkolan vuoden jälkeen Kabashi koki Gnistanin parhaaksi vaihtoehdoksi uran jatkon kannalta.

– Tunnelmat on hyvät ja hieno fiilis kun saatiin sopimus maaliin. Koin Gnistanin parhaaksi vaihtoehdoksi tässä vaiheessa uraani, koska täällä on hyvä ja mielenkiintoinen projekti menossa ja seurasta löytyy osaava valmennusryhmä, joka toki kiinnosti myös.

– Tavoitteenani on tottakai pelata mahdollisimman hyvin ja auttaa omalla panoksella joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin ja kilpailemaan sarjan kärkisijoista. Toinen tavoitteeni on pysyä kunnossa koko kauden ajan, sillä viime kausi meni itsellä vähän penkin alle loukkaantumisten vuoksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.