Samu Laitinen vahvistaa IF Gnistania

IF Gnistan ja Samu Laitinen ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan sopimuksen.

FC Kontu-kasvatti Laitinen siirtyy Gnistaniin kokkolaisen KPV:n riveistä, jota hän edusti viime kaudella yhteensä 13 Ykkösen ottelussa. Tämän lisäksi Laitinen pelasi viisi ottelua lainalla GBK:ssa Kakkosta. Kokkolaan Laitinen siirtyi HJK:n organisaatiosta, jossa hänelle kertyi otteluita pääosin Klubi-04:n riveissä. Laitinen on pelipaikaltaan laitapuolustaja, mutta 21-vuotias pelaaja on pelannut urallaan myös topparin tontilla.

Laitinen kertoo, että tunnelmat ovat hyvät, kun nimet on nyt saatu papereihin.

– Todella positiiviset fiilikset sopimuksesta ja muutenkin joukkueesta tämän parin viikon perusteella mitä olen mukana treeneissä ollut. Ensi kaudelle tavoitteena on ottaa rooli aloituskokoonpanosta ja tuoda joukkueelle oma panos sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.

Myös Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte oli tyytyväinen tuoreimmaista kiinnityksestä joukkueeseen.

– Samu on mielenkiintoinen pelaaja ja on harjoitellut nyt kanssamme viimeiset kaksi viikkoa. Hän on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut pelaaja ja pelasi viime kaudella paljon pelejä KPV:ssä.

– Hän on saanut hyvän jalkapalloilijan koulutuksen ja omaa hyvät yksilötaidot. Tietysti Samun täytyy vielä oppia paremmin miten me haluamme pelata peliä, mutta hänellä on vahva pohja nousta tärkeäksi pelaajaksi.

Gnistanin sopimustilanne 5.2.2021: Samu Laitinen, Elton Maloku, Onni Tiihonen, Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.