Otteluraportti: Gnistan ja MP tasasivat pisteet Suomen Cupin avauksessa

Gnistan avasi urakkansa Suomen Cupissa 2-2 tasapelillä Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Lievästi MP:n hallinnassa edenneiden alkuminuuttien jälkeen Gnistan sai luotua 10 minuutin pelin jälkeen lupaavan näköistä painetta sinipaitojen maalille luoden muutaman todella hyvän maalipaikan ilman tulosta.

Gnistanin hallinnasta huolimatta ottelun ensimmäinen maalin teki vierailija MP, kun oikealta laidalta tulleesta matalasta keskityksestä pallo ohjautui Gnistanin puolustajan jalasta ohi Jiri Kosken. Vierailijoiden johto-osuman jälkeen vauhdikkaalla puoliajalla nähtiin paikkoja molemmissa päissä, mutta puoliajalle siirryttiin lopulta MP:n kahden maalin johdossa. Samson Ebuka pääsi puoliajan viime hetkillä karkaamaan Gnistanin puolustukselta ja onnistui kiertämään vastaan tulleen Jiri Kosken ennen kuin siirsi pallon tyhjään maaliin.

Gnistan aloitti toisen puoliajan terävästi ja vahvasta hallinnasta saatiin palkinto 51. minuutilla Akseli Lehtojuuren puskiessa Eetu Kolun vasemmalta tulleen keskityksen ohi Jonne Urosen. Gnistanin vahva paine tuotti jälleen tulosta vain viisi minuuttia kavennusosuman jälkeen. Tällä kertaa Lehtojuuri oli rakentelijana pelaten pallon Rony Huhtalan jalkaan keskikaistalla. Huhtala suoritti muutaman hallitun pyörähdyksen ja laukoi pallon mikkeliläisten maaliin.

Gnistanin toisen maalin jälkeen ottelu tasoittui ja seuraavat 30 minuuttia pelattiin ilman lisäosumia muutamista hyvistä tilanteista huolimatta. Paras tilaisuus voittomaaliin siunautui vieraiden Nuutti Laaksoselle, jonka lähietäisyydeltä tulleen puskun Koski torjui upeasti.

Gnistanin Suomen Cupin ottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina, kun JIPPO saapuu vieraaksi Talin halliin. Ottelu käynnistyy klo 16:15.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.