Otteluennakko: Gnistan avaa Suomen Cupin lauantaina

Gnistan kohtaa MP:n Suomen Cupin avausottelussa lauantaina. Koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä pelattava ottelu potkaistaan käyntiin Talin hallissa kello 16:00 ja sitä voi seurata Ruutu+ palvelusta.

Vuoden 2021 Suomen Cup käynnistyy edellisten vuosien tapaan karsintavaiheella, mutta Ykkösen joukkueet on tällä kertaa jaettu kolmeen neljän joukkueen alkulohkoon. Helmikuun aikana pelattavassa alkulohkossa Gnistan kohtaa MP:n, JIPPOn sekä HJK Klubi 04:n. Kaikki ottelut tullaan pelaamaan Talin hallissa ilman yleisöä.

Tammikuun alussa harjoituskentälle palannut Gnistan on ehtinyt pelata kolme harjoitusottelua. Useampia testipelaajia peluuttanut Gnistan päätyi 1-1 tasatulokseen Honka Akatemiaa vastaan, kaatoi Klubi 04:n 2-0 ja kärsi tappion Valkeakosken Hakalle samoin lukemin. Lauantain ottelussa Gnistan joutuu tulemaan toimeen ilman brasilialaisia Douglas Caéta sekä Lucas Moraisia, joiden työlupa-asiat ovat vielä kesken. Gnistanin ryhmässä ovat mukana myös nuoret Akseli Lehtojuuri kuukauden try-out sopimuksella ja Jimi Kovalainen kuukauden lainasopimuksella. Lehtojuuri on viimeksi edustanut FC Hakaa ja Kovalainen on lainalla Esport Hongasta.

Huomisen vastustaja MP on Gnistanin tavoin pelannut tammikuun aikana kolme harjoitusottelua, joissa se koki tappiot KuPS:a ja JIPPOa vastaan ja Mikkelin derbyssä sinipaidat kaatoivat Mikkelin Pallo-Kissat 3-2 lukemin.

Gnistanin laitapuolustaja Ilmari Hieta odottaa cupin alkua innolla.

– Hyvät fiilikset päästä taas pelaamaan tosipelejä. Tosipeleissä on kumminkin aivan eri fiilis kuin harjoituspeleissä.

– Ollaan harjoiteltu ja valmistauduttu hyvin peliin, että varmasti kun pelaamme oman pelisuunnitelman mukaan, niin MP kaatuu.

Yleisöä ei Talin halliin oteta, mutta voit seurata Gnistanin Suomen Cupin avausta Ruutu+ palvelusta. Suora lähetys ottelusta alkaa kello 15:50.

Otteluun voi virittäytyä lauantaina aamupäivällä julkaistavalla Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarten haastattelulla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.