Valmentaja esittelyssä: Shiro Karis

Gnistan esittelee juniorivalmentajiansa seuraavien viikkojen aikana aina sunnuntaisin.

Ensimmäisenä esittelyssä on 30-vuotias irakilaistaustainen Shiro Karis on pitkän linjan Gnistanlainen. Suomessa 14 vuoden ajan asunut Karis on toiminut Gnistanissa nyt kahdeksan vuotta ja on ollut pitkään seuran nuoremmissa ikäluokissa mukana. Tällä hetkellä hän valmentaa P06- ja P08 -joukkueita. Palloliiton koulutuksia hän on suorittanut UEFA B-tasolle asti ja tähtää tulevaisuudessa A-tasoon.

– Aloitin valmentamisen, koska jalkapallo on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen harrastanut lajia pienestä pitäen. Koin ja koen edelleen, että minulla on paljon annettavaa ja opetettavaa nuorille lajissa, joka on minun intohimoni. 

Karis kuvailee itseään motivoituneena valmentajana, jonka tavoitteena on aina saada pelaajistaan koko potentiaalin irti.  Valmentamisessa hän pitää eniten siitä, että näkee pelaajien kehityksen ja onnistumiset. Se antaa myös omaan valmentamiseen lisää motivaatiota.

– Paras muistoni valmentajana on Barcelonassa järjestetty leiri P03-ikäluokan kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen leirini ulkomailla ja kaikki oli hoidettu todella hienosti. Saimme kokea sekä toimia ammatilaisten tavoin. Myös Gnistanin P09-joukkueen Hesa Cupin voitto viime kaudella oli minulle tärkeä, koska olen ollut mukana joukkueen toiminnassa sen perustamisesta lähtien.

Erittäin sosiaalisena persoonana tunnettu Gnistan-valmentaja haaveilee valmentamisesta ulkomailla, mutta haluaa edetä askel kerrallaan. 

– Haluan edetä omalla valmennusurallani niin pitkälle kuin mahdollista. Tällä hetkellä kuitenkin viihdyn Gnistanissa erittäin hyvin. Meillä on todella hyvä ilmapiiri valmentajien kesken ja toimintaympäristömme on erinomainen, hän päättää.

Tulevien viikkojen aikana esittelemme seuramme täyspäiväisiä juniorivalmentajia aina sunnuntaisin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.