Valmentaja esittelyssä: Salla Lehtomäki

Salla Lehtomäki saapui Gnistanin Naisten edustusjoukkueeseen HJK:sta. Yhden kauden pelaamisen jälkeen hänet saatiin houkuteltua mukaan valmennusryhmään.

-Aikaisempaa valmennuskokemusta minulta löytyi HJK:n T09 east joukkueesta ja nyt olen valmentanut Gnistanissa kaksi vuotta niin tyttöjä kuin poikia. Tällä hetkellä valmennan tyttöjen -12/-13 ja -07/-08 joukkueita. 

Vuoden juniorivalmentajana viime kaudella palkittu Salla on käynyt Palloliiton futisvalmentajan starttikoulutuksen ja lisäksi hän opiskelee Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi. 

– Tavoitteenani on kouluttautua valmentajana mahdollisimman pitkälle ja tällä hetkellä saan Pajulahden liikuntaopiston opinnoista kattavaa tietoa, mitä voin hyödyntää valmentajan työssäni.

Hän nauttii nähdessään pelaajiensa onnistuvan ja kehittyvän omalla tasollaan.

-Olen energinen ja positiivinen valmentaja. Vaadin aina 100% jokaiselta omaan tasoon nähden. Nautin kun saan pelaajat tekemään parhaansa ja kuulla heidän suoran palautteen tapahtumien jälkeen.

Naisten edustusjoukkueen kapteeninakin toimiva 23-vuotias Lehtomäki haaveilee auttavansa pelaajia kehittymään ja kannustaa heitä tavoittelemaan unelmiaan jalkapalloilijoina.

– Olisi hienoa nähdä joskus pelaaja, ketä olen valmentanut, Helmareissa tai Naisten Kansallisessa liigassa tietäen, että olen auttanut häntä kehityksen kanssa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.