Valmentaja esittelyssä: Oskari Tielinen

25-vuotias Oskari Tielinen aloitti valmentamisen vuonna 2015, kun silloinen valmennuspäällikkö pyysi häntä mukaan valmennusryhmään. 

– Minua pyydettiin mukaan jo 2014, mutta silloin vielä pelasin itse ja ajattelin, että valmentaminen ei ole minua varten. Kun kuitenkin menin seuraavana vuonna kokeilemaan, aloin heti pitämään valmentamisesta. Olen siitä asti valmentanut Gnistanissa ja tällä hetkellä valmennan P09- ja P11- joukkueita.

Energisenä ja positiivisena valmentajana tunnettu Tielinen eläytyy tapahtumissa ja haluaa tartuttaa omaa innostustaan lajia kohtaan myös pelaajilleen.

– Nautin jokaisesta tapahtumasta jonka saan viettää pelaajieni kanssa. Olen suunnitelmallinen ja tavoitteellinen. Tavoitteenani on että joukkueeni on aina yritteliäs, yhtenäinen ja kurinalainen. Hyvä ilmapiiri joukkueessa on kuitenkin todella tärkeä ja siksi hauskuutta ja iloa ei saa unohtaa tapahtumissa.

Gnistan yhteisössä jo pitkään mukana ollut ”Osku” nauttii nähdessään pelaajiensa kehittyvän ja onnistumisista syntyvän ilon.

– Uusien asioiden opettaminen ja läpi käyminen pelaajien kanssa on aina uusi haaste myös minulle. Silti se on yksi valmentamisen parhaimpia puolia, että pääsee opettamaan ja huomaamaan pelaajan kehityksen. 

P09- joukkueen kanssa kaudella 2020 monessa turnauksessa menestyksekkäästi pärjännyt ja mm. Hesa Cupin voittanut valmentaja viihtyy parhaiten nuorten pelaajien parissa.

– Tykkään valmentaa nuoria pelaajia, jotka ovat motivoituneita ja kilpailuhenkisiä. Toivon, että saan tehdä niin myös jatkossakin. Haluan myös kehittää ja haastaa itseäni päivittäin, jotta voin olla parempi valmentaja tulevaisuudessa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.