Valmentaja esittelyssä: Ali Al-Thaher

24-vuotias Ali Al-Thaher on valmentanut jo pitkään Gnistanissa. Oman valmentamisen hän aloitti apuvalmentajana.

– 2015 oli ensimmäinen vuoteni kun valmensin Gnistanissa. Autoin monessa joukkueessa useamman vuoden ja tälle kaudelle siirryin päätoimiseksi valmentajaksi. 

Valmentajan työn haastavuudesta nauttiva Ali pitää työn monipuolisuudesta. 

– Joka päivä valmennuksen parissa on erilainen. Pyrin aina antamaan pelaajilleni uutta oppia ja minusta myös tuntuu, että itse opin heiltä. Kuuntelen usein palautetta ja kommunikoin pelaajieni kanssa mahdollisimman paljon. Pyrin olemaan heille samalla myös kaveri.

Intohimoisena valmentajana tunnettu Al-Thaher muistelee erityisen lämmöllä kesän turnauksia omien joukkueidensa kanssa.

– Nautin turnauksista. Viihdyn paljon pelaajien kanssa ja koen saavani parhaan irti niin itsestäni, kuin pelaajistani pidemmissä tapahtumissa. Erityisesti mieleeni on jäänyt Pingviini Cupin finaaliin pääseminen. Vaikka hävisimme kyseisen ottelu oli mahtavaa nähdä pelaajien tahtotila ja viimeiseen asti yrittäminen.

Omalla peliurallaan Ali olisi toivonut saavansa enemmän tukea valmentajiltaan ja pyrkii nyt tekemään asioita eritavalla, kun hänelle on aikanaan tehty.

– Tavoitteeni on, että kehityn valmentajana niin, että pystyn jatkossa tarjoamaan pelaajille mahdollisuuksia ja tukea mahdollisimman paljon. 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.