Suomen Cup pyörähtää käyntiin helmikuussa

Gnistan pelaa Suomen Cupin kotiottelunsa Talin jalkapallohallissa.

Jalkapallon Suomen Cup alkaa Gnistanin osalta helmikuussa, kun joukkue kohtaa kotiottelussa Mikkelin Palloilijat. Muut Gnistanin lohkon joukkueet ovat Ykköseen viime kauden päätteeksi nousseet JIPPO sekä Klubi-04.

Koronaviruksesta johtuen Suomen Cupin kulkua on tiivistetty viime kaudesta, sillä Veikkausliigan sekä Ykkösen joukkueet on jaettu kolmeen neljän joukkueen lohkoon. Koronatilanteen takia näissä lohkoissa pelataan vain yksinkertaiset sarjan, joten jokaiselle joukkueelle kertyy kolme ottelua. Lohkovaiheesta ensimmäiselle cup-kierrokselle pääsevät Veikkausliigan karsintalohkojen kakkoset, Ykkösen lohkojen voittajat sekä kaksi parasta kakkosta. Tämän lisäksi ensimmäiselle cup-kierrokselle pääsevät Kakkosen cupin finaalijoukkueet. Veikkausliigan karsintalohkojen voittajat etenevät suoraan puolivälieriin.

Suomen Cupin ohjelma:
La 6.2. klo 16:00 // Gnistan – MP // Talin halli
La 13.2. klo 16:15 // Gnistan – Jippo // Talin halli
La 20.2. klo 19:30 // Klubi 04 – Gnistan // Talin halli

Tiedotamme lipunmyynnistä alkuvuoden aikana.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.