Samu Volotinen Gnistanin maalinsuulle

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Kyproksen Apollon Limassolista siirtyvällä Samu Volotisella.

22-vuotias VJS:n kasvatti Volotinen debytoi Veikkausliigassa PK-35 Vantaan paidassa kaudella 2016. Lopulta yhdeksän pelattua ottelua sisältäneen debyyttikauden jälkeen mies siirtyi Vaasan Palloseuraan, jonka riveissä kertyi kaikkiaan 22 Veikkausliiga-ottelua kausien 2017-2018 aikana.

Kaksi viimeisintä vuotta ovat vierähtäneet Bosnia-Hertzegovinan ja Kyproksen pääsarjoissa, jossa mies edusti viime kaudella Eurooppa Liigan neljännelle karsintakierrokselle edennyttä Apollon Limassolia. Vähäinen vastuu sai 193-senttisen kopparin palaamaan Suomeen hakemaan uutta nostetta uralleen.

Volotinen allekirjoitti kauden 2021 kattavan sopimuksen Gnistanin kanssa ja katsoo luottavaisena tulevaan.

– Odotan innolla tulevaa kautta. Uskon Gnistanin olevan hyvä ympäristö kehittyä pelaajana ja kilpailukykyinen joukkue ensi kaudella Ykkösessä.

Gnistanin vastuuvalmentaja Ricardo Duarte on mielissään Volotisen saapumisesta seuraan.

– Olen erittäin tyytyväinen Volotisen sopimuksesta. Työskentelimme yhdessä kaudella 2018, jolloin hän pelasi fantastisen kauden Veikkausliigassa. Hän tekee joka päivä paljon töitä kehittyäkseen ja omaa kovan kilpailuvietin. Uskon, että Samun voitontahdolla on varmasti todella positiivinen vaikutus joukkueeseen, jota olemme rakentamassa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.