Douglas Caé ja Gnistan jatkosopimukseen

Tehokkain ottein viime kaudella esiintynyt hyökkääjä Douglas Caé jatkaa Gnistanissa yksivuotisella sopimuksella.

Elokuun puolivälissä Gnistanin vahvuuteen liittynyt 33-vuotias Douglas oli merkittävässä roolissa loppukauden säilymistaistelussa. Syyskuun alussa Jaroa vastaan brassikärki iski kahdesti ja maalihanojen auettua osumia syntyi kaikkiaan seitsemän 13 ottelussa.

Douglas oli jo entuudestaan tuttu nimi Gnistanin päävalmentajalle Ricardo Duartelle kaudelta 2018, jolloin hyökkääjä pelasi VPS:n paidassa 32 ottelua Veikkausliigaa Duarten toimiessa vaasalaisten apuvalmentajana. Tuolloin kuusi osumaa iskenyt Douglas on urallaan paukutellut tasaiseen tahtiin osumia niin kotimaan kuin ulkomaiden sarjoissa. Miehen ansioluettelosta löytyy muun muassa 16 osuman kausi Nicaraguan pääsarjasta kaudella 2018-19.

Douglas odottaa jo innolla ensi kautta ja uskoo, että Gnistan tulee taistelemaan sarjassa eri sijoituksista kuin menneellä kaudella.

– Minulla on hyvät odotukset tulevasta kaudesta. Olen erittäin tyytyväinen jatkostani Gnistanissa ja uskon, että ensi kaudella taistelemme sijoituksista sarjataulukon yläpäässä.

Gnistanin sopimustilanne 7.12.: Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Gnistanin ensi kauden kausikortit ovat tarjouksessa 16. joulukuuta asti. Käy ostamassa omasi jo tänään Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.