Kuva: Laura Ojala

Naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset alkavat marraskuussa!

Naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa.

Gnistanin naisten edustusjoukkue järjestää uusille pelaajille avoimia harjoituksia marraskuun aikana. Päättyneellä kaudella joukkue sijoittui viidenneksi Palloliiton Eteläisen piirin Kolmosen lohkossa ja ensi vuoteen joukkue lähtee uuden päävalmentajan kanssa, kun Mikko Kuosmanen ottaa päävastuun joukkueen valmentamisesta. Naisten edustusjoukkue pelaa kotiottelunsa sekä harjoittelee loistavat olosuhteet omaavalla Oulunkylän Mustapekka Areenalla.

Ensi kaudeksi Gnistan haluaa vahvistaa jo valmiiksi kilpailukykyistä joukkuetta entisestään ja tavoitella lohkonsa kärkisijoja. Seuran strategian mukaisesti eteenpäin pyrkivä naisten edustusjoukkue tarjoaa erinomaisen paikan pelata sekä harjoitella sellaisille pelaajille, jotka haluavat panostaa omaan kehittymiseen sekä tehdä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Avoimiin harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Marraskuun avoimet harjoitukset:

Ti 17.11 klo 19.30 Mustapekka Areena

Pe 20.11 klo 19.30 Mustapekka Areena

Su 22.11 klo 19.30 Pallomylly

Ti 24.11 klo 19.30 Mustapekka Areena

Pe 27.11 klo 19.30 Mustapekka Areena

Su 29.11 klo 19.30 Pallomylly

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.