Kauden 2021 kausikorttimyynti alkaa maanantaina 9. marraskuuta!

Kauden 2021 kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla.

Ykköstä pelataan Oulunkylässä myös ensi kaudella! Kausikorttimyynti kaudelle 2021 alkaa viime vuosien tapaan tarjousjaksolla, joka päättyy 16. joulukuuta, joten sinulla on nyt hyvin aikaa ostaa kausikortti ensi vuoden kotimatseihin superedullisesti. Kausikortti sisältää kaikki Gnistanin kotiottelut kauden 2021 Ykkösessä. Kausikortit myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti ja ne tulevat myyntiin maanantaina 9. marraskuuta klo 17.

Tarjousjakson aikana:Hinta
Normaali89€
Erityisryhmät75€
Tarjousjakson jälkeen:Hinta
Normaali110€
Erityisryhmät90€

Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Kausikorttien hintaan ei sisälly Tiketin palvelumaksu. Kausikortin voit maksaa myös monilla eri kulttuuri- ja virikeseteleillä. Voit tutustua eri maksutapoihin tarkemmin tästä. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen voit olla suoraan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Olitko kausarilainen kaudella 2020?

Mikäli olit kausikorttilainen kaudella 2020 tulemme lähettämään sinulle tekstiviestin 9. marraskuuta, jolloin kausarimyynti alkaa. Voit uusia kausaritilauksesi vastaamalla tekstiviestiin ohjeiden mukaisesti. Saat paluuviestinä tarkemmat ohjeet kausikortin maksamiseen. Vaihtoehtoisesti voit uusia kausaritilauksesi suoraan Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että kaudella 2021 toimii sama fyysinen kausikortti, mitä olet käyttänyt sisäänpääsyyn tämän vuoden aikana Gnistanin kotiotteluihin. Kun olet uusinut tilauksesi sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle. Voit vahvistaa itsellesi tekstiviestiilä vain yhden kausikortin, joten mikäli haluat esimerkiksi yllättää kaverisi kausarilla, niin voit tehdä lisäostokset Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että mikäli haluat hyödyntää tarjousjakson hintaedun sinun tulee uusia kausaritilauksesi viimeistään 16. joulukuuta.

Oletko uusi kausikorttilainen?

Mikäli et omistanut Gnistanin kausikorttia kaudella 2020, mutta aiot nyt sellaisen hankkia, niin voit tehdä ostoksen suoraan Tiketin ostosivulta. Lähetämme sinulle kausikortin postitse muutaman viikon sisään tilauksestasi.

VIP-kausikortit

Kauden 2020 tapaan Mustapekka Areenan VIP Lounge palvelee vieraitaan kaikissa Gnistanin kotiotteluissa. Hanki VIP-kausikortti Tiketistä hintaan 499 €+alv ja pääset ruoka- ja juomatarjoilujen kera seuraamaan Gnistanin otteluita parhailta paikoilta. VIP-kausikortin omistajana sinulla on oikeus tuoda myös yksi vieras jokaiseen kotiotteluun.

Pääsylippujen hinnat kaudella 2021 ja Ykkösen sarjajärjestelmä

Pääsylippujen hinnat tulevat ensi kaudella olemaan samat kuin mitä ne olivat vuonna 2020. Ostamalla kausikortin säästät siis runsaasti rahaa ja pääset nauttimaan kotimaisesta huippufutiksesta!

PääkatsomoHinta
Normaali15€
Erityisryhmät12€

Koronavirustilanteesta johtuen Ykkösen kauden 2021 sarjajärjestelmä sekä otteluiden määrä ei ole vielä varma. Lähtökohtaisesti sarja pyritään kuitenkin pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, jossa jokaiselle joukkueelle kertyy 13-14 kotiottelua riippuen sen sarjasijoituksesta ennen jatkosarjoja. Mikäli ottelumäärä vähenee, niin tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea hyvitystä kausikortin hinnasta. Mikäli haluat hakea hyvitystä, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: marko.kolsi(at)gnistan.fi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.