Gnistanin Black Weekendissä tehdään hyvää!

Lippupaketit ovat myynnissä tämän viikon sunnuntaihin saakka.

Gnistanin Black Weekend -tarjouksessa on myynnissä kaksi matsilippua sisältäviä lipppupaketteja, jotka maksavat 20 euroa. Hintaan sisältyy Tiketin palvelumaksu. Jokaisesta myydystä lippupaketista lahjoitetaan kaksi matsilippua myöhemmin valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tarjous on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti.

Lippupaketti sisältää kaksi lippua ja voit käyttää ne vapaavalintaisissa Gnistanin ensi kauden kotiotteluissa. Liput toimitetaan sähköpostilla. Halutessasi voit käyttää esimerkiksi ystäväsi kanssa liput myös yhteen otteluun. Lahjoitamme myös jokaisesta tarjouksen aikana myydystä kausikortista yhden kortin hyväntekeväisyyteen. Voimassa oleva kausikorttitarjous jatkuu 16.12. asti.

Lippupaketit sekä kausikortit myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti ja pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.