Palloliiton hallitus vahvisti Ykkösen kauden loppuohjelman

Palloliiton hallitus kokoontui torstai-illalla 29.10. ylimääräiseen kokoukseen käsittelemään Ykkösen kauden 2020 viimeisten otteluitten pelaamista.

Kokouksen aluksi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa infosi liittohallitusta Veikkausliigan aiemmin tänään tekemästä päätöksestä päättää kausi 2020 runkosarjaan. Veikkausliigan viimeinen kierros on määrä pelata keskiviikkona 4.11.

Ykkösen osalta hallitus vahvisti, että runkosarjan viimeinen kierros pelataan otteluohjelman mukaisesti lauantaina 31.10. ja lisäksi, että koronatapausten takia siirretyt ottelut pelataan marraskuun ensimmäisellä viikolla seuraavasti.

Päätös tarkoittaa, että myös Ykkönen saataisiin pelattua kauden osalta kokonaisuudessaan loppuun.

Lisäksi liittohallitus tarkensi niitä perusteita, joilla kilpailu voidaan keskeyttää. Otteluita ei enää tämän jälkeen koko joukkueeseen tai sen merkittävään osaan kohdistuvan koronakaranteenin johdosta siirretä, vaan mikäli koronasta johtuvia ottelusiirtotarpeita tulee, niin sarja päätetään kokonaisuudessaan ja sarjasijoitukset lasketaan suhteellisten pisteiden perusteella aiemmin päätettyjen määräysten mukaisesti. Laskennan perusteena on kunkin seuran päättämishetkellä pelaamat ottelut.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.