Niclas Nortemo IF Gnistanin valmennuspäälliköksi

Niclas Nortemo on valittu seuran uudeksi valmennuspäälliköksi ja hän aloittaa toimessaan maanantaina 19. lokakuuta. Nortemolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus jalkapallon parista eri työtehtävistä lähinnä länsinaapuristamme Ruotsista. Siellä hän on ollut mm. mukana rakentamassa Sollentuna FK:n junioritoimintaa yhdeksän vuoden ajan.

– On hienoa saada Niclas mukaan kehittämään Gnistania ja uskon, että hänen kokemuksensa sekä intohimo lajia kohtaan tulevat olemaan suuri voimavara seuralle, toteaa Gnistan Ry:n toiminnanjohtaja Petri Haapimaa.

Myös Nortemo odottaa uutta haastetta malttamattomana.

– Olen erittäin innoissani, että pääsen aloittamaan työt Gnistanissa. Pääsen kehittämään ja luomaan seuran valmennuskulttuuria sekä kouluttamaan valmentajiamme yhteisen koulutussuunnitelman mukaisesti. Nämä asiat ovat mielestäni jokaisen jalkapalloseuran ydin ja sydän. Tavoitteenani on osallistua, tavata aktiivisesti pelaajia sekä valmentajia. Tämän lisäksi haluan kehittää ja kasvattaa seuran toimintaa sisäisten koulutusten sekä valmennuskurssien kautta.

Koko seura haluaa toivottaa Niclaksen tervetulleeksi Gnistan-perheeseen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.