Mikko Kuosmanen on naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Mikko Kuosmasesta naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja.

Mikko Kuosmanen on nimitetty Gnistanin naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi ja hän aloittaa tehtävässään 9. marraskuuta. Valmentajauransa aikana 40-vuotias Kuosmanen on työskennellyt paljon tyttö- ja naisfutiksen parissa. Tämän kauden aikana hän on ollut vastuuvalmentajana kolmessa Gnistanin eri tyttöjoukkueessa. Ennen Gnistaniin saapumista Kuosmanen on valmentanut mm. porvoolaisen Futuran naisten edustusjoukkuetta sekä toiminut erilaisissa tehtävissä Uudenmaan piirin Helmaritoiminnassa.

Kuosmanen lähtee luottavaisena kohti uutta haastetta.

– Aloitan hyvillä fiiliksellä uudessa tehtävässä. Uskon, että pystyn tuomaan omaa tietämystä itse pelikentälle sekä myös pelaajien arkeen, jotta voimme nostaa naisten edustusjoukkueen sille tasolle, mihin joukkue mielestäni kuuluu. Olen seurannut joukkueen pelejä noin puoli vuotta ja mielestäni meidän tulee kiinnittää jatkossa enemmän huomioita myös pelin peruasioihin. Haluan vaatimustason olevan korkea peleissä sekä harjoituksissa. Ensi kaudella Gnistanin naisten edustusjoukkue pyrkii pelaamaan rohkeaa, viihdyttävää sekä hyökkäävää jalkapalloa, missä myös virheet ovat sallittuja, Kuosmanen kertoo.Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.