Kuva: Niklas Günsberg

VilI Tuittu ja Benjamin Thurling eivät jatka Gnistanissa

Thurling siirtyy PK-35:n riveihin, kun puolestaan Tuittu jatkaa kautta FC POHUssa.

Keskikenttäpelaaja Benjamin Thurling siirtyy Kakkosessa pelaavan PK-35:n riveihin. Thurling saapui Gnistaniin keväällä 2019 FC Viikingeistä ja kuului viime kaudella Ykköseen nousseiden keltapaitojen avainpelaajiin. Kuluvan vuoden aikana 22-vuotias Thurling on kärsinyt loukkaantumisista, joiden takia hän on ollut Gnistanin kokoonpanossa vain kahdesti tällä kaudella.

Gnistanin oma kasvatti 18-vuotias Vili Tuittu on pelannut tällä kaudella seuran A-junioreissa sekä yhteistyöseura NJS:ssä Kakkosta. Viime kaudella Tuitulle kertyi kaksi ottelua Kakkosta pelanneen Gnistanin riveissä. Tuitun uusi seura FC POHU pelaa Kolmosessa.

Gnistanin kiittää haluaa kiittää molempia panoksestaan seurassa sekä toivottaa onnea tulevaisuuteen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.