Kuva: Niklas Günsberg

Loppukauden kausikortit nyt myynnissä!

Loppukauden kausikortit myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti.

Loppukauden kausikortti sisältää IF Gnistanin kauden 2020 Ykkösen kuusi jäljellä olevaa kotiottelua ja pääset ostamaan omasi täältä. Voit tutustua Gnistanin loppukauden otteluohjelmaan puolestaan tästä.

Loppukauden kausikortti maksaa 57 euroa, joten ostamalla sen säästät huomattavan summan rahaa, sillä yksittäisen kotiottelun pääsylipun hinta on 15 euroa. Kausareiden myynti loppuu tulevana lauantaina AC Kajaania vastaan pelattavan kotiottelun jälkeen. Voit tutustua eri maksutapoihin tästä.

Koronaviruksen johdosta elämme poikkeuksellisia aikoja. Mikäli loppukauden aikana Aluehallintoviraston rajoitukset tiukentuvat ja loppukauden pelejä pelattaisiin esimerkiksi ilman yleisöä, niin hyvitämme sinulle näkemättä jääneet ottelut.

Toimitus

Kausikortti toimitetaan sinulle postitse muutama päivä tilauksesi jälkeen. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää myös mobiilikausarin. Mikäli tilaat siis kausikortin vasta loppuviikosta pääset sunnuntain otteluun sisään näyttämällä lippuluukulla mobiilikausaria.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kausikortteihin liittyen voit olla yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.