Lisää tulivoimaa Gnistanin hyökkäykseen

Tuukka Kurki palaa pääkaupunkiseudulle Lappeenrannasta. Hänen sopimuksensa Gnistanin kanssa on loppukauden mittainen.

Joensuusta kotoisin oleva 21-vuotias Kurki muutti pääkaupunkiseudulle vuonna 2015 liittyen Käpylän Pallon B-juniorijoukkueeseen, josta lupaavan hyökkääjän matka jatkui HJK:n organisaatioon. Läpimurtonsa miesten tasolla Kurki tekikin HJK:n reservijoukkue Klubi 04:ssa vuonna 2017 iskien Kakkosessa 14 ottelussa kuusi osumaa. Kaudella 2018 Kurki pelasi vahvan kauden tuolloin Ykkösessä pelanneen HIFK:n paidassa päästen juhlimaan sarjanousua kauden päätteeksi.

Ykkösen kokemusta Kurjelta löytyy myös KTP:n paidasta yhteensä 22 ottelun verran, joissa mies on osunut tolppien väliin neljästi. Kuluvan kauden Kurki aloitti KTP:ssä, mutta siirtyi kesken kauden PEPOn riveihin pelaten lilapaidassa neljän ottelun verran.

– Hyvä fiilis liittyä Gnistanin vahvuuteen. Yritän auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin säilymistaistelussa, kertoo Kurki.

Gnistan koki myös jobinpostia, kun Jesse Ahosen VPS-ottelussa saama polvivamma pitää miehen loppukauden sivussa. Toimitusjohtaja ja apuvalmentaja Marko Kolsi kommentoi viimeisintä liikehdintää.

– Joukkue on nyt valmis loppukauteen ja taisteluun sarjapaikasta. Olemme tyytyväisiä pelaajista, joita saimme sisään. Tuukka tuo meille taas yhden vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseen, jota Jessen loukkaantumisen myötä halusimme vielä vahvistaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.