Jani Kaukomaa jättää Gnistanin – Salifu Senghore lainalle FC Lahteen

Tiedote koskien Jani Kaukomaan sekä Salifu Senghoren pelaajasopimuksia.

Gnistania tällä kaudella kolmessa sarjaottelussa edustaneen 25-vuotiaan topparin Jani Kaukomaan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Maalivahti Salifu Senghore siirtyy puolestaan Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Tällä kaudella ilman peliminuutteja Gnistanin sarjaotteluissa jäänyt 19-vuotias Senghore tuo leveyttä lahtelaisten maalivahtiosastolle sekä pelaa mahdollisesti sarjaotteluita Kakkosessa pelaavan FC Lahden yhteistyöseura FC Reippaan riveissä.

– Kaukomaan kohdalla näkymät peliminuuteille eivät olleet tällä hetkellä kovin todennäköiset, joten pelaaja teki päätöksen jatkaa uusiin haasteisiin. Kiitämme Jania panoksesta jälleen kerran. Salifun kanssa kartoitimme ensiksi yhteistyöseuramme NJS:n tilannetta, mutta siellä ei ollut pelaavan maalivahdin roolia nyt tarjolla. FC Lahti puolestaan osoitti kiinnostusta ja lainasopimuksen myötä hän saa erinomaisen mahdollisuuden tutustua liigaseuran toimintaan sekä ansaita peliminuutteja Kakkosessa. Kyseessä on lahjakas maalivahti, joka meidän kovassa kilpailutilanteessa ei ole saanut vielä kunnon mahdollisuutta Gnistan-paidassa, kertoo Gnistan Oy:n toimitusjohtaja sekä miesten edustusjoukkueen apuvalmentaja Marko Kolsi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.