Kuva: Mikko Soimakallio

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävässä. Nuccio saapui Gnistaniin kesken kauden 2017 joukkueen pelatessa Ykkösessä ja hänen johdollaan Gnistan saavutti sarjanousun sekä Kakkosen Cupin voiton.

– Haluan kiittää Robertoa näistä kolmesta vuodesta ja kaikista saavutuksista, mihin olemme yltäneet hänen kanssaan. Joskus on tehtävä vaikeita päätöksiä, jotta kurssi kääntyy. Toivon, että yhteistyö Roberton kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. Päävalmentajan roolin lisäksi hän toimii urheilutoimenjohtajana seurassa ja hän jatkaa tehtävässä normaalisti, kertoo IF Gnistan Oy:n puheenjohtaja Antti Uusitalo.

IF Gnistan tiedottaa huomenna klo 11 uudesta päävalmentajasta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.