Oumaro Coulibaly Gnistanin puolustukseen

Gnistan vahvistaa keskuspuolustustaan 26-vuotiaalla Oumaro Coulibalylla loppukauden mittaisella sopimuksella.

Malin kansalaisuuden omaava, mutta Italiassa syntynyt Oumaro Coulibaly on läpikäynyt lähes koko 2000-luvun Serie A:ta pelanneen Chievo Veronan junioriputken, joten hän on uransa alkutaipaleella päässyt harjoittelemaan muun muassa pitkään Chievossa viihtyneen Perparim Hetemajn kanssa.

Uransa aikana jykevä ja pääpelissä vahva 191 senttinen toppari on läpikäynyt Italian eri sarjatasoja edustaen kasvattiseuransa ohella Sorrentoa, Lumezzanea, Paganesea, Castiglionea sekä viimeisimpänä Serie D:ssa pelaavaa Vohheresea. Italiassa vietettyjen vuosien lisäksi Coulbaly piipahti Islannissa pelaten kauden 16-17 KF Fjardabyggdar:n joukkueessa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.