Omar Jama Gnistanin vahvuuteen

Gnistan vahvistaa keskikenttäänsä 22-vuotiaalla Omar Jamalla loppukauden mittaisella sopimuksella.

Vapailta markkinoilta Gnistaniin siirtyvä Jama on nuoresta iästään huolimatta jo varsin kokenut pelaaja, sillä häneltä löytyy vyöltään useita otteluita pääsarjan ja Ykkösen tasolta. Ykköstä monipuoliseksi ja työteliääksi luonnehdittu keskikenttäpelaaja pelasi kaudella 2019 EIF:ssa 25 ottelun verran osuen kahdesti tolppien väliin. Veikkausliigaa Jama on pelannut yhteensä 47 ottelun verran PS Kemin ja VPS:n paidassa kausina 2017-2018.

Ennen pääsarjatasolle siirtymistään HJK:n kasvatti edusti Klubi 04:aa kaikkiaan 40 Kakkosen ottelussa, jonka lisäksi hän edusti HJK:n junioreita UEFA:n nuorten liigassa kausina 15-16 ja 16-17. Seurajoukkueiden ohella Jamalta löytyy kokemusta myös Suomen nuorten maajoukkueista yhteensä 12 ottelun verran.

Torstain MP-ottelussa todennäköisesti debytoiva Jama on tyytyväinen päästessään viimein taas tositoimiin:

– Hyvät fiilikset sopimuksesta, odotan innolla pääsyä taas pelaamaan. Vapaana agenttina ollessani olen pyrkinyt pitämään itseni kunnossa ja tuntumaa yllä harjoittelemalla paljon. Pelaamattomuudesta johtuen ottelutuntuma ja kunto eivät tietenkään ole optimaalisella tasolla tällä hetkellä, mutta ne paranevat kyllä nopeasti kunhan muistaa olla maltillinen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.