Kuva: Niklas Günsberg

Matsipäivän haastattelussa Aleksander Akbar – ”Voitetaan peli yhdessä!”

Vielä toistaiseksi ilman maaleja oleva Aleksander Akbar uskoo vahvasti, että kuiva kausi päättyy pian. Hän toivoo Kipinäyhteisön saapuvan paikalle sankoin joukoin, koska valmentajaa vaihtanut joukkue aikoo tehdä kaikkensa voiton eteen.

Gnistanin valmennusjohdossa tapahtui muutoksia kuluvalla viikolla. Miten tämä on vaikuttanut otteluun valmistautumiseen pelaajan näkökulmasta?

– Ensinnäkin haluan sanoa Robertolle ison kiitoksen itseni ja koko seuran puolesta. Kiitos kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt tämän hienon seuran puolesta. Harmittaa Roberton puolesta, että kävi kuten kävi, mutta tätä se jalkapallomaailma on. Onnea tulevaan ja iso halaus! Edelleen halutaan sitä avausvoittoa ja taistellaan siitä yhdessä. Uskomme vahvasti, että yhdessä pystymme voiton nappaamaan! Tietenkin nyt ja aina lähdemme voitto mielessä peliin.

Miten kuvailisit omaa kauttasi toistaiseksi?

– Hyökkääjän näkökulmasta ainoa positiivinen asia tällä hetkellä on se, että olen päässyt hyvin maalipaikoille. Tämä olikin yksi tavoitteistani tällä kaudella, koska vain paikoille pääsemällä voi tehdä maaleja. Valitettavasti niitä maaleja ei vielä ole tullut, mutta onneksi kausi on vielä pitkä enkä minä luovuta ikinä tämän asian suhteen. Minun tehtäväni hyökkääjänä on maaleja tekemällä auttaa joukkuetta ja uskon, että alan niitä myös tekemään!

Terveisesi Gnistan-yhteisölle torstain ottelun alla

– Terve Gnistanin kannattajat! Tulkaa huomenna sankoin joukoin kannustamaan meitä avausvoittoon! Voitetaan peli yhdessä ja tehdään tästä kaudesta vielä hieno ja iloinen kokemus kaikille. 

Ottelu IF Gnistan – MP alkaa Oulunkylän Mustapekka Areenalla klo 18.30.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.