Huuda itsellesi Gnistanin Match Worn -pelipaita!

Huutokauppa loppuu lauantaina 29. elokuuta.

Huuto.net -sivustolla on käynnissä huutokauppa, jossa sinulla on mahdollisuus huutaa itsellesi Gnistanin pelaajien tällä kaudella Ykkösen otteluissa käyttämä aito pelipaita. Huudettavissa on Pauli Kuusijärven, Nnaemeka Anyamelen sekä Joel Perovuon paidat. Pääset tutustumaan paitoihin tästä!

Paitojen lähtöhinta on 50 euroa ja huutokauppa loppuu lauantaina 29. elokuuta klo 17.00. Olemme yhteydessä voittajiin, kun huutokauppa on loppunut. Lähetämme voittajille viestin, joka sisältää maksuohjeet. Toimitamme kaikki pelipaidat postitse. Toimistuskulut kotimaassa sisältyvät hintaan, joka maksetaan pelipaidoista huutokaupassa. Ulkomaan toimituskulut lisätään lopulliseen huudettuun hintaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.