Gnistanissa pelaajaliikennettä: brasilialainen Lucas Morais Gnistaniin – Tiihonen ja Kaijasilta lainasopimuksilla Keravalle

Gnistan vahvistaa loukkaantumisten takia menetyksiä kokenutta laitahyökkääjäosastoaan brasilialaisella Lucas Moraisilla. Onni Tiihonen ja Noah Kaijasilta siirtyvät loppukauden mittaiselle lainalle Kakkosta pelaavan PKKU:n riveihin.

Myös taitelijanimellä ”Luquinhas” tunnettu 23-vuotias Lucas Morais saapuu Gnistaniin Norjan 1. divisioonaa pelaavan Kongsvingerin joukkueesta, jossa hän pelasi kaudella 2019 samaan aikaan muun muassa suomalaisen Ville Jalaston kanssa. Ennen Norjan visiittiään Morais käynnisteli uraansa kotimaassaan. Kaudella 2017 ”Luquinhas” otti ensiaskeleensa ammattilaistasolla pelaten Rio de Janeiron sisäistä jalkapallosarjaa Campeonato Cariocaa pelaavan Tigres do Brasilin paidassa. Nopeaksi, taitavaksi ja ovelaksi luonnehdittu ”Luquinhas” ei ole aiemmin pelannut Gnistan-päävalmentaja Ricardo Duarten alaisuudessa, mutta oli portugalilaiskontaktien kautta tuttu nimi päävalmentajalle. Jo pidempään Gnistanin kanssa harjoitellut laituri saattaa olla joukkueen käytettävissä jo lauantain KPV-ottelussa, mikäli hänen pelilupa saadaan kuntoon. Hänen sopimuksensa sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Samalla Gnistan tiedottaa Onni Tiihosen ja Noah Kaijasillan pelaavan loppukauden lainalla PKKU:n riveissä. PKKU nousi täksi kaudeksi takaisin Kakkoseen ja se majailee tällä hetkellä A-lohkon toiseksi viimeisellä sijalla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.