Douglas Caé sopimukseen Gnistanin kanssa – Tiberi siirtyy Keravalle

Gnistanissa tapahtuu pelaajaliikehdintää molempiin suuntiin, kun brasilialainen Douglas Caé siirtyy Gnistaniin ja Richard Tiberi puolestaan siirtyy PKKU:n riveihin.

Gnistan vahvistaa miesvajauksesta kärsivää hyökkäyskalustoaan maaliahneella brasiliaisella Douglas Caélla loppukauden mittaisella sopimuksella. Samalla Richard Tiberi siirtyy PKKU:n riveihin.

Rio de Janeirosta kotoisin oleva 32-vuotias Douglas on pelannut lähes koko uransa kotimaansa Brasilian alemmilla sarjatasoilla kuuluen lähes joka kausi joukkueensa tehokkaimpiin hyökkääjiin. Molemmilla jaloilla taitavaksi laukojaksi ja hyvän maalivainun omaavaksi luonnehdittu Douglas on tuttu nimi Ricardo Duartelle piipahdettuaan kaudella 2018 VPS:ssa merkkauttaen 32 ottelussa kuusi osumaa.

Vaasan visiittinsä jälkeen Douglas pelasi kauden 2018-19 Nicaraguan pääsarjaa pelaavan Real Estelin riveissä iskemällä 17 ottelussa 15 osumaa ja viimeisimpänä hän edusti kotimaansa Campeonato Gaiano-sarjassa pelaavaa Anapolina FC:a kolmessa ottelussa. Jo pidempään Suomessa oleillut Douglas saattaa olla pelikelpoinen sunnuntain MYPA-ottelussa.

Liikehdintää tapahtuu myös ulospäin, kun Richard Tiberi siirtyy vahvistamaan PKKU:ta. Seura on Tiberille tuttu, sillä hän pelasi PKKU:ssa kaudella 2018-2019 ennen siirtoa Gnistaniin. Polvivammaa pitkään kuntouttanut Tiberi ei ehtinyt pelata peliäkään Gnistan-paidassa tällä kaudella.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.