Gnistan sopimukseen Joel Europaeuksen kanssa

Gnistan ja Joel Europaeus ovat allekirjoittaneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021.

Keskikentän keskustassa viihtyvä 19-vuotias Hongan kasvatti Europaeus siirtyy Gnistaniin Luxemburgin pääsarjassa pelaavan US Hostortin riveistä muutettuaan maahan keskikesällä 2019. Europaeus siirtyi Hostortiin FC Honka Akatemian riveistä, jossa mies pelasi viime kaudella Kakkosta seitsemän ottelua onnistuen kerran maalinteossa. Tätä ennen Europaeus edusti useamman vuoden ajan Hongan ja KäPan juniorijoukkueita.

Europaeus kommentoi siirtoaan Gnistaniin.

— Todella hyvät fiilikset nyt kun sopimus on tehty. Olen jo hetken aikaa harjoitellut joukkueen kanssa ja pitänyt todella paljon olla Gnistanissa. Tämä vaikuttaa hyvältä ympäristöltä kehittyä ja odotan kovasti pääsyä tositoimiin. Tavoitteenani on saada mahdollisimman paljon minuutteja Ykkösessa ja kehittyä taas paremmaksi pelaajaksi.

Europaeuksen siirto Gnistaniin on mahdollinen vasta 20.7. jälkeen, jolloin siirtoikkuna Ykköseen aukeaa. Masar Ömer siirtyi aiemmin poikkeuksellisesti kahden pelaajan sopimuksettomien ammattilaispelaajien kiintiöstä, jotka voidaan rekisteröidä myös siirtoikkunan ollessa kiinni.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.