Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Kouyaté on jo entuudestaan tuttu nimi oulunkyläläisyleisölle, sillä hän edusti Gnistania nousujuhliin päättyneellä kaudella 2016. Gnistanin ohella Kouyaté on pelannut Kakkosta BK-46:n ja PS Kemin paidassa yhteensä 34 ottelun verran. Kaudella 2014 Kouyaté pääsi ottamaan tuntumaa Ykköseen Viikinkien riveissä. Kaudella 2019 toppari pelasi Viron pääsarjaa Tallinn Kalevin riveissä, josta hän siirtyi talvikaudeksi Belgian kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle UR La Louviere Centreen.

Suomen ja Kanadan passit omistava Kouyaté on innoissaan paluusta keltapaitaan.

– Todella hyvä fiilis olla taas Oulunkylässä! Tämä on minulle tuttu paikka ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin mahdollista. Luulen kehittyneeni paljon pelaajana sitten edellisen visiittini ja haluan ehdottomasti jatkaa kehittymistä, hän kertoo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.