Kuva: Niklas Günsberg

Voit ostaa 10 euron matsilipun vielä tämän viikon ajan!

Liput myy IF Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti.

Käynnistimme maaliskuussa koronaviruksen iskettyä Suomeen kampanjan, jossa myimme 10 euroa maksavia matsilippuja, jolla pääset sisään vapaavalintaiseen kotiotteluun kaudella 2020. Kampanja on ollut menestys ja siitä haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet seuraamme tässä vaikeassa tilanteessa!

Nyt kauden 2020 aloitus on lähmpänä kuin kertaakaan tänä keväänä ja Ykkösen otteluohjelma julkaistiin maanantaina 1. kesäkuuta. Pääset tutustumaan ohjelmaan tästä.

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa 10 euron lippuja ensi kauden kotiotteluihin vielä tämän viikon ajan. Julkaisemme lähiviikkojen aikana yksittäisten otteluiden lippujen hinnat, mutta voimme jo tässä vaiheessa luvata, että ostamalla 10 euron lipun vapaavalintaiseen otteluun säästät rahaa. Ostoksille pääset tästä! Tarjous päättyy sunnuntaina 7. kesäkuuta klo 23.59.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.