Risto Murto Palloliiton Eteläisen alueparlamentin puheenjohtajaksi

Eteläisen alueen kehitysryhmiin valittiin myös Gnistan P09-junioreiden joukkueenjohtaja Nina Lehtonen.

IF Gnistan ry:n puheenjohtaja Risto Murto on valittu tämän vuoden alussa perustetun Seurojen Palloliiton Eteläisen alueparlamentin ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Espoon Palloseuran Petteri Vartiainen. Vuoden alusta lähtien toimineesta Seurojen Palloliitosta voit lukea lisää täältä.

Risto Murto kommentoi puheenjohtajavalintaansa.

– On suuri kunnia tulla valituksi ensimmäiseksi Palloliiton alueparlamentin puheenjohtajaksi. Olen kiitollinen ja nöyrä luottamuksesta, jonka Etelän alueen seurat antoivat minulle. Alueparlamentilla on tärkeä tehtävä seurata seuroille kohdistuvien lähipalveluiden toteuttamista ja käsitellä alueen seuroilta tulleita aloitteita. On hienoa olla mukana kehittämässä uudistuvaa seurojen Palloliittoa.

Puheenjohtaja Murron ohella Nina Lehtonen valittiin edustamaan keltasinisiä värejä Eteläisen alueen kilpailu- ja erotuomaritoiminnan kehitysryhmään. Lehtonen toimii Gnistanin P09-juniorien joukkueenjohtajana.

Palloliiton uutisen aiheesta pääset lukemaan tästä.

Gnistan onnittelee molempia valittuja!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.