Otteluennakko: Gnistan kohtaa HJK:n harjoitusottelussa

Kolme viikkoa sitten harjoituskentälle palannut Gnistan kohtaa lauantaina harjoitusottelussa maineikkaan HJK:n. Ilman yleisöä Bolt-areenalla pelattava ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina kello 11:30 alkaen. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ennen koronaviruspandemian aiheuttamaa taukoa Gnistan ehti pelata kolme harjoitusottelua sekä viisi Suomen Cupin ottelua vaihtelevin tuloksin. Suomen Cupin otteluissa saalistetut viisi pistettä riittivät Ykkösen cup-lohkon neljänteen tilaan, joka ei kuitenkaan tuonut jatkopaikkaa.

Lauantain vastustaja HJK eteni Suomen Cupin alkulohkostaan jatkoon näytöstyyliin. Viisi ottelua tuottivat neljä voittoa sekä yhden tasapelin. Cupin lisäksi HJK ehti pelata ennen taukoa kaksi harjoitusottelua, jotka tuottivat voiton ja tasapelin.

Odotuksiin nähden todella heikon viime kauden pelannut HJK on satsannut tulevan kauden joukkueeseensa isosti. Joukkuetta on vahvistettu muun muassa maajoukkueesta tutulla Rasmus Schüllerillä, maaliahneella Roope Riskillä sekä taitavalla japanilaisella Atomu Tanakalla. Heidän ohellaan RoPSista kaapattu kolmikko Antonio Reguero, Luis Carlos Murillo sekä paluumuuttaja Lucas Lingman tulevat olemaan ensi kaudella merkittävässä roolissa HJK:n yrittäessä kunnianpalautusta.

Ennen koronataukoa joukkueensa lähes valmiiksi kasannut Gnistan täydensi rivejään toukokuun lopulla jatkosopimuksen allekirjoittaneilla Cherif Ndiayella sekä Onni Tiihosella. Pelaajaliikennettä on tapahtunut myös ulospäin, sillä helmikuun loppupuolella sopimuspelaajaksi kiinnitetyn Marko Paunovicin sopimus on puolestaan purettu yhteisymmärryksessä. Paunovic ehti edustaa Gnistania kahdessa Suomen Cupin ottelussa sekä kahdessa harjoitusottelussa ennen Koronapandemian aiheuttamaa taukoa.

Lauantain otteluun lähdettäessä Gnistanin pelaajatilanne on erinomainen, sillä joukkue pääsee peliin lähes täydellä miehistöllään. Sivussa ovat varmasti ainoastaan Richard Tiberi sekä Albin Mehmeti, Benjamin Thurlingin tilanne selviää vasta ottelupäivänä. Gnistanin mukana ottelussa nähdään myös testipelaaja 18-vuotias Joel Europaeus, joka on viimeksi pelannut Luxemburgin pääsarjassa US Hostertissa.

Suljetuin ovin pelattava HJK:n ja Gnistanin harjoitusottelu on katsottavissa maksuttomasti Ruudun suoratoistopalvelussa. Kello 11:00 alkavan ottelun katsomista varten tarvitset ainoastaan sanomatilin.

Jos et vielä luonut sanomatiliä, voit luoda sen seuraavasti:

1. Mene osoitteeseen www.ruutu.fi
2. Klikkaa sivuston oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu”.
3. Kirjautumisikkunassa klikkaa ”Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, luo sanomatili”-linkkiä.
4. Syötä tietosi kirjautumislomakkeeseen, hyväksy tietosuojalauseke ja vahvista ikäsi, jonka jälkeen pääset vahvistamaan rekisteröitymisen klikkaamalla ”Jatka”.
5. Lopuksi sinun pitää tietosuojasyistä vielä vahvistaa luotu tili sähköpostiisi lähetettävän linkin kautta.

Jos olet jo luonut tilin, mutta olet unohtanut sen salasanan, pääset tilaamaan uuden salasanan kirjautumisikkunasta löytyvän ”Unohditko salasanasi?” -linkin kautta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.