Kuva: Arto Alho

Onni Tiihonen jatkosopimukseen

IF Gnistan ja Onni Tiihonen ovat allekirjoittaneet kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen.

Kesäkuun alussa 20 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja Onni Tiihonen jatkaa Gnistanissa. Uuden sopimuksen myötä tuleva kausi on Tiihoselle kolmas Oulunkylässä, jonne hän siirtyi talvella 2018 PKKU:n organisaatiosta. Kahden Kakkosessa vietetyn kauden aikana Tiihoselle kertyi otteluita yhteensä 28 kappaletta, joissa hän viimeisteli yhden maalin.

Tiihonen esiintyi jo Gnistanin talven Suomen Cupin otteluissa tehden maalin ja tarjoillen kolme maalisyöttöä. Nyt miehen jatko varmistui koko kautta silmällä pitäen.

Tiihonen kommentoi jatkoaan keltapaidoissa.

– Hyvät ovat tällä hetkellä fiilikset. Odotan innolla, että pääsee taas pelaamaan kunnolla ja näyttämään omaa osaamista. Henkilökohtaisina tavotteina on pelata ehjä, hyvä kausi ja nostaa omaa tasoa niin treeneissä kuin peleissä. Joukkueelta odotan, että pystymme pelaamaan sillä tasolla millä olemme harjoitelleetkin.

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.