Kuva: Järi Mäensivu

Gnistan pelaa kaksi harjoitusottelua kesäkuussa

Gnistan kohtaa harjoitusotteluissa HJK:n ja MYPAn.

IF Gnistan pelaa kaksi harjoitusottelua ennen kauden alkua, kun keltapaidat saavat vastaansa HJK:n sekä Myllykosken Pallon. HJK:n Gnistan kohtaa 6. kesäkuuta Töölön jalkapallostadionilla klo 11.30 alkavassa ottelussa, joka pelataan suljetuin ovin ilman yleisöä.

Gnistan huipentaa kauteen valmistavan jaksonsa kohtaamalla MYPAn kauden kenraalissa torstaina 18. kesäkuuta kello 18:30 Myllykosken KSOY-stadionilla. Oulunkyläläiset joutuivät tunnustamaan punapaidat paremmakseen Suomen Cupin ottelussa ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa, joten kauden kenraalissa Kipinällä on revanssin paikka. Kotijoukkueelta saadun tiedon mukaan ottelu pelataan nykyrajoitukset huomioiden yleisölle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.