Kuva: Niklas Günsberg

Support your local football team

Tue IF Gnistania ostamalla ottelulippu, kausikortti. Yrityksille tarjoamme erilaisia kumppanuuspaketteja.

Meillä Gnistanissa pelaajien, toimihenkilöiden, katsojien sekä koko yhteiskunnan  turvallisuus on kaikki kaikessa. Seuraamme viranomaisten ja Palloliiton ohjeistuksia ehkäistäksemme koronavirustartuntojen leviämistä yhteisössämme. Koronavirusepidemia ja sen aiheuttama epävarmuus vaikuttavat merkittävästi Gnistanin talouteen.

Pyydämmekin nyt teiltä apua. Voit tukea meitä tässä haastavassa tilanteessa ostamalla yhden tai useamman ottelulipun 10 € / kpl tai kausikortin tulevalle kaudelle. Voit käyttää ottelulipun missä tahansa Gnistanin kauden 2020 Ykkösen kotiottelussa. Pystyt tukemaan Gnistania myös kumppanuuspaketilla, mikäli sinulla tai tuttavallasi on yritys, jota kiinnostaa seuramme tukeminen.

Palloliiton kilpailutoiminnon kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen on tiedossa, että Ykkösen kausi 2020 alkaa aikaisintaan kesäkuussa. Koska ottelumäärä ja tarkka alkamisaika ovat vielä vahvistamatta haluammekin tarjota uusille yhteistyökumppaneille tässä tilanteessa tarjouksena seuraavat kaksi kautta yhden hinnalla kumppanuuspaketeistamme. Voimme myös ottaa vastaan lahjoituksia yksityishenkilöiltä.

Kiitos, kun olet mukanamme vaikealla hetkellä!

Ottelulippuja ensi kauden Ykkösen kotiotteluihin pääset ostamaan tästä.

IF Gnistanin kausikortin pääset ostamaan tästä.

Yhteistyökumppanuuksista voit olla yhteydessä Timo Lukkariniemeen, 050 367 5664, [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.