Nnaemeka Anyamele IF Gnistanin paitaan

IF Gnistan ja Nnaemeka Anyamele ovat tehneet kauden 2020 kattavan sopimuksen.

Nnaemeaka Anyamele palaa jälleen Suomen kentille ja IF Gnistaniin. Viime kaudella Saksan Regional-liigan BSV Rehdenissä pelannut 25-vuotias laitapelaaja siirtyi HIFK:sta kauden 2017 päätteeksi Saksaan. Suomen Veikkausliigassa Anyamele on edustanut HIFK:n lisäksi FC Honkaa, joissa miehelle on kertynyt yhteensä 114 pääsarjaottelua. Anyamele pystyy pelaamaan niin laitapakin kuin laitalinkin rooleissa. Miehellä on myös kokemusta Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta 12 ottelun verran.

Anyamele kommentoi paluutaan Suomeen ja Gnistaniin:

”Hyvät fiilikset ja kiva olla takaisin Suomessa. Odotan innolla päästä taas tositoimiin ja pelaamaan. Se on sitä mitä rakastan tehdä. Päätös tulla Gnistaniin syntyi vähitellen. Joukkue todella halusi minut tänne ja täällä on jo entuudestaan tuttuja pelaajia, jotka helpottavat pääsyä joukkueeseen sisään. Näen, että Gnistan on minulle nyt hyvä vaihtoehto, jossa pääsen taas näyttämään osaamiseni. Tärkeää, että saadaan joukkue hitsattua yhteen ja kaikki keskittymään 110-prosenttia yhteisen tavoitteen eteen. Uskon, että näin meille tulee hyvä kausi.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.