Game Worn -pelipaitojen huutokauppa on nyt käynnissä!

IF Gnistanin Game Worn -pelipaitojen huutokauppa on käynnissä huuto.net-sivustolla.

Pelipaitahuutokaupassa on tarjolla Tuomas Mustosen, Pekka Sihvolan, Pauli Kuusijärven, Aatu Hakalan, Aleksander Akbarin sekä Hidetoshi Wakuin viime kauden Kakkosen otteluissa käyttämät pelipaidat. Näiden lisäksi huudettavissa on myös nykyisin Tanskan Superligassa pelaavan Oliver Antmanin kaudella 2018 Gnistanissa käyttämä pelipaita. Pääset tutustumaan pelipaitoihin tästä.

Paidat ovat nyt huudettavissa ja huutokauppa loppuu sunnuntaina 12. huhtikuuta klo 20.00. Olemme yhteydessä voittajiin, kun huutokauppa on loppunut. Lähetämme voittajille viestin, joka sisältää maksuohjeet. Toimitamme kaikki pelipaidat postitse. Toimistuskulut kotimaassa sisältyvät hintaan, joka maksetaan pelipaidoista huutokaupassa. Ulkomaan toimituskulut lisätään lopulliseen huudettuun hintaan. Kaikkien paitojen lähtöhinta on 50 euroa. Huutokaupan minimikorotus on viisi euroa.

Huutokaupasta saadut tuotot ohjataan suoraan IF Gnistanin miesten- ja naisten edustusjoukkueiden toiminnan tukemiseen. Mikäli et halua osallistua huutokauppaan, niin voit osoittaa tukesi ostamalla kausikortin tai 10 euroa maksavan lipun vapaavalintaiseen kauden 2020 kotiotteluun. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.