Kasperi Liikonen vahvistaa IF Gnistania

IF Gnistan ja Kasperi Liikonen ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Ykkösessä FC KTP:tä edustanut Kasperi Liikonen siirtyy Gnistanin riveihin. Liikoselle kertyi kotkalaisten paidassa 25 ottelua, joissa hän viimeisteli yhden osuman ja antoi yhdeksän maalisyöttöä. Keskikentän oikealla laidalla parhaiten viihtyvä 25-vuotias Liikonen on uransa aikana pelannut Ykköstä myös FC Viikinkien, Hakan sekä Hongan riveissä. Kaikkiaan miehellä on kokemusta Ykkösestä 120 ottelun verran, joissa on syntynyt 23 maalia. Liikonen on edustanut Honkaa myös Veikkausliigassa, sillä kaudella 2018 hän pelasi 17 ottelua espoolaisten riveissä maamme korkeimmalla sarjatasolla.

Liikonen saapuu Gnistaniin luottavaisena ja motivoituuna:

”Hyvät fiilikset nyt kun sopimus on allekirjoitettu. Kiva palata kotiin pääkaupunkiseudulle. Halusin tulla Gnistaniin, sillä näen joukkueessa potentiaalia ja uskon, että meillä on mahdollisuuksia pärjätä Ykkösessä. Lisäksi täällä pääsen pelaamaan omalla pelipaikallani ja vahvuuksillani. Pelitapa sopii minulle ja uskon, että minusta on sitä kautta paljon hyötyä myös joukkueelle. Tavoitteeni on pystyä pelaamaan tasainen kausi ja näyttää oma paras osaaminen. Haluan edelleen kehittyä ja mennä eteenpäin urallani ja uskon, että Gnistanissa se on mahdollista.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.