Tomi Maanoja IF Gnistaniin

IF Gnistan ja Tomi Maanoja ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Maalivahti Tomi Maanoja vahvistaa Gnistania kaudella 2020. Pitkän uran ammattilaisena tehnyt 33-vuotias veräjänvartija on pelannut uransa aikana Veikkausliigaa AC Allianssissa, FC Hongassa, Rovaniemen Palloseurassa, Kuopion Palloseurassa, FC Lahdessa sekä Helsingin IFK:ssa. Ulkomaan kentillä Maanoja on edustanut Ruotsin pääsarjassa solnalaista AIK:ta sekä Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Sandefjordia. Lempinimeä ”Psyko” kantava maalivahti on pelannut urallaan 188 ottelua Veikkausliigassa ja tämän lisäksi hän on pukenut Suomen A-maajoukkuepaidan ylleen kerran, kun mies seisoi Huuhkajien tolppien välissä harjoitusottelussa Japania vastaan.

Maanoja ehti jo lopettaa uransa kauden 2018 päätteeksi, jolloin hän edusti HIFK:ta Ykkösessä. Raamikas 196-senttinen maalivahti liittyi kuitenkin Gnistanin harjoitusvahvuuteen viime kesänä ja on ehtinyt harjoitella uuden seuransa kanssa jo usean kuukauden. Maanoja myöntää, että paluu pelikentille sekä tuore pelaajasopimus eivät olleet suunnitelmissa vielä vuosi sitten.

– Hurjat fiilikset tässä, sillä vuosi sitten en nähnyt tätä tapahtuvan. Se on petollista, kun kaverit houkuttelevat ensiksi treenaamaan ja puoli vuotta myöhemmin tässä on tullut laitettua nimeä paperiin. Haluan nauttia hommasta, pitää elämää pukukopissa ja läiskiä kundeja selkään. Minulla on myös fiilis, että pystyn antamaan paljon niin pelaajille kuin koko organisaatiollekin, kun tässä on jo jonkun verran kilsoja mittarissa. Toki on vielä sellainen fiilis, että tässä pystyisi pärjäämäänkin. Kaikin puolin positiiviset fiilikset, Maanoja kertoo.

Seuran kannattajille hän haluaa lähettää seuraavat terveiset.

– Jos ei muuta, niin tulette minut ainakin kuulemaan. Minulta on tuota ääntä ainakin olevinaan, että tervetuloa, jos korvat vaan kestää, hän päättää hymyhuulillaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.