Saloum Faal jatkosopimukseen IF Gnistanin kanssa

IF Gnistan ja Saloum Faal ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen ensi kaudesta.

Gnistanin riveihin kesken kauden 2018 siirtynyt gambialainen Saloum Faal jatkaa seuran riveissä. Monikäyttöinen laitapelaaja pelasi päättyneellä kaudella 19 Gnistanin Kakkosen ottelussa, joissa hän viimeisteli kaksi maalia. Uransa aikana 24-vuotias Faal on edustanut kotimaansa maajoukuetta neljästi.

– Olen iloinen, että voin jatkaa seurassa myös ensi kaudella. Seuralta löytyy mielestäni sopivasti kunnianhimoa ja koen olevani etuoikeutettu, koska voin jatkaa tässä hienossa ympäristössä, kommentoi Faal.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.