Rony Huhtala IF Gnistaniin

IF Gnistan ja Rony Huhtala ovat allekirjoittaneet kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen.

Viime viikon lauantaina Suomen Cupin ottelussa EIF:ä vastaan kahdesti maalinteossa onnistunut Rony Huhtala edustaa Gnistania kaudella 2020. Vielä lauantaina Huhtala pelasi koejalla, mutta tänään astui voimaan virallisesti ensi kauden kattava sopimus.

Viime kaudella 21-vuotias hyökkääjä edusti Ykkösessä Myllykosken Palloa, jonka riveissä hän viimeisteli 23 ottelussa kahdeksan maalia. Huhtala päätti kauden kovavireisenä, sillä hän onnistui maalinteossa kuudessa viimeisessä pelaamassaan kamppailussa kuudesti. Huhtala omaa aiempaa kokemusta Ykkösestä myös Klubi-04:n sekä Hongan riveistä, joita mies edusti kausina 2017 ja 2018. Nuoresta iästään huolimatta Huhtala aloittaa jo kuudennen tasonsa kautensa aikuisten tasolla. Ennen Ykkösen kausia hän Hongassa sekä JIPPO:ssa Kakkosesta yhteensä kahden kauden verran.

Räväkän alun uralleen saanut hyökkääjä on iloinen sopimuksen syntymisestä.

– Tosi hyvät fiilikset totta kai. Olen tosi innokas aloittamaan kauden Gnistanin kanssa. Tämä vaikuttaa todella hyvältä jengiltä ja juuri sellaiselta, jossa hyökkääjänä on mahdollista onnistua, kun ympärillä on taitavia pelaajia, hän kertoo.

Huhtala kertoo saaneensa erinomaisen ensivaikutelman Gnistanista.

– Tavoitteena on tehdä mahdollisimman paljon joukkueen eteen eli hyökkääjänä tehdä oma duuni ja onnistua maalinteossa. Gnistan vaikuttaa seuralta, joka haluaa menestyä tällä kaudella. Sen olen huomannut esimerkiksi fysiikkavalmennuksesta, johon on panostettu ja tehty sellaisia asioita, joita en ole aiemmin urallani tehnyt. Haluan auttaa mahdollisimman paljon tätä joukkuetta eteenpäin ja samalla tietysti pelata henkilökohtaisesti vahva kausi, Huhtala päättää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.