Miika Kauppila Käpylän Pallosta Gnistaniin

IF Gnistan ja Miika Kauppila ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen sopimuksen, joka sisältää option myös vuodesta 2021.

Parhaiten keskikentän laidalla viihtyvä 19-vuotias Miika Kauppila siirtyy Gnistaniin Käpylän Pallon riveistä. Kauppila kuului Käpylän Pallon ehdottomiin avainpelaajiin viime kaudella Kakkosessa, sillä hänelle kertyi 19 pelattua ottelua, joissa hän viimeisteli kolme maalia sekä antoi kahdeksan maalisyöttöä.

NJS-kasvatti kokee Gnistanin erinomaiseksi paikaksi kehittymisen kannalta.

– Halusin siirtyä Gnistaniin, koska seuralla on todella hyvä valmennus, joka varmasti auttaa pelaajia kehittymään sekä menemään urallaan eteenpäin. Olen myös kuullut, että joukkueessa pelaajat ovat tunnollisia harjoittelijoita, jotka tekevät kovasti hommia treenikentällä. Tämä takaa harjoituksiin laatua ja sitä kautta kehittää yksilöitä.

Kauppila paljastaa, että hän sai tarjouksen myös toiselta ensi kaudella Ykkösessä pelaavalta seuralta.

– Sain tarjouksen myös toiselta Ykkösen seuralta, mutta koin Gnistanin parhaaksi vaihtoehdoksi tässä vaiheessa uraani. Odotan kehittyväni ensi kaudella jalkapalloilijana ja sitä kautta pystyn auttamaan joukkuetta saavuttamaan sen asettamat tavoitteet, hän kertoo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.