Kuva: Niklas Günsberg

Hidetoshi Wakui jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Hidetoshi Wakui ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Viime kauden päätteeksi Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi valittu Hidetoshi Wakui jatkaa Gnistanissa ensi kaudella. Uuden sopimuksen myötä tuleva kausi on Wakuille kolmas Gnistanissa, sillä hän edusti seuraa sen edellisellä Ykkösen visiitillä vuonna 2017. Uransa aikana lukuisia kausia eri Euroopan maiden sarjoissa pelanneelle 36-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle kertyi viime kaudella 24 ottelua Gnistan-paidassa, joissa hän viimeisteli kaksi maalia.

Japanilainen on urallaan valittu kahdesti Viron pääsarjan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Pitkän uransa aikana Wakui on pelannut kymmenenneksi eniten europelejä kaikista japanilaisista pelaajista.

– Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille Gnistan-perheen jäsenille hyvää uutta vuotta! Olen todella iloinen, että jatkan seurassa myös ensi kaudella. On hienoa, että seuran taustoista löytyy paljon kovasti hommia tekeviä henkilöitä ja odotan innolla työskentelyn jatkumista heidän kanssa, kuten myös uusien taustahenkilöiden. Puolestaan pelikentän puolella odotan meidän pystyvän jatkamaan joukkueena hienoja otteita myös ensi kaudella, kertoo Wakui.

Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio on erittäin tyytyväinen Wakuin jatkamisesta joukkueessa.

– Ei ole sattumaa, että hänet valittiin Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi viime kaudella. Toshi tuo ammattimaisuutta kentälle ja hän on kokenut pelaaja, joka harjoittelee niin paljon, että kroppa on yhä loistavassa kunnossa. Toshi on pelannut meidän kanssa Ykkösessä ja oli tuolloin joukkueen parhaita pelaajia. Hieno juttu, että hän jatkaa meillä, iloitsee Nuccio.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.