Kuva: Arto Alho

Richard Tiberi jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja 24-vuotias Richard Tiberi ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen sopimuksen.

Puolustaja Richard Tiberi jatkaa Gnistanissa ensi kaudella. Seuran oma kasvatti pelasi viime kaudella viisi ottelua Gnistanin riveissä Kakkosta sekä kuului tämän lisäksi talvikaudella Kakkosen Cupissa joukkueen vakiopelaajiin avauskokoonpanossa, mutta hyvin alkanut kausi päättyi kuitenkin kesäkuun alussa GrIFK:ta vastaan sattuneeseen polven eturistisidevammaan. Tiberi on viime kuukaudet kuntouttanut polveaan ja aikoo olla täydessä kunnossa kevään aikana.

– Hyvällä fiiliksellä lähden tulevaan kauteen ja pyrin käyttämään näytönpaikat peleissa hyväkseni. Ensiksi toki minun on saatava polveni kuntoon, mutta sen eteen paiskitaan hommia päivittäin, Tiberi kertoo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.