Kuva: Niklas Günsberg

”Pauli on kokenut ja erittäin hyvä pelaaja” – kommentit Pauli Kuusijärven jatkosta

Roberto Nuccion sekä Marko Kolsin kommentit Pauli Kuusijärven jatkosopimuksesta.

Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio on erittäinen tyytyväinen Pauli Kuusijärven jatkamisesta joukkueessa ja uskoo hänen olevan iso vahvistus Gnistanille ensi kaudella.

– Olen tosi tyytyväinen, että Pauli jatkaa, koska se antaa meille jatkuvuutta. Viime kaudella hän oli yksi meidän parhaimmista pelaajista, joka pystyy vaikuttamaan peliin erittäin positiivisesti. Pauli on kokenut ja todella hyvä pelaaja, joka on henkisesti iso vahvistus koko joukkueelle, kertoo Nuccio.

Nuccion kanssa ensi kauden joukkuetta rakentavat Antti Uusitalo sekä Gnistan Oy:n tuore toimitusjohtaja Marko Kolsi, joka aloitti tehtävässään kuluvan viikon alussa. Myös Kolsi on erittäin iloinen sopimuksen syntymisestä Kuusijärven kanssa.

– Olemme kaikki seurassa iloisia Paulin jatkosta. Hän on yksi tärkeä palanen joukkueen rakentamisessa. Paulilla on kokemusta siitä, mitä Ykkösessä menestyminen vaatii ja tuo tullessaan tietyn vaatimustason sekä mentaliteetin minkä joukkueemme tarvii, kommentoi Kolsi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.