Kuva: Niklas Günsberg

Pauli Kuusijärvi jatkaa Gnistanissa

Pauli Kuusijärvi ja IF Gnistan ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Gnistanin avainpelaajiin päättyneellä kaudella kuulunut 33-vuotias toppari Pauli Kuusijärvi jatkaa seurassa myös ensi vuonna. Kuusijärvi palasi Oulunkylään viime kaudeksi HIFK:sta, jota hän edusti viiden kauden ajan Ykkösessä sekä Veikkausliigassa. Tämän lisäksi Kuusijärvi omaa kokemusta maamme pääsarjatasolta FC Hongan sekä Valkeakosken Hakan riveistä. Viime kaudella Kuusijärvi pelasi Gnistanin riveissä 24 ottelua Kakkosessa ja niissä hän viimeisteli viisi maalia.

Kokenut toppari kertoo viihtyvänsä Gnistanissa hyvin.

– Totta kai todella tyylikkäästi hoidetun vuoden jälkeen jatko Gnistanissa oli luonnollinen valinta. En ole vielä niin vanha kuin miltä näytän, joten jalka nousee yhä. Seurana Gnistan kytee kaupungiosahenkeä ja yhteisöllisyyttä. Lämmin fiilis kaikin puolin, sillä seura on täynnä upeita ja sydämellisiä jalkapalloihmisiä, joita ilman vain harva seura pyörisi ylipäätään, mies kertoo.

Pauli on allekirjoittanut sopimuksen Gnistanin kanssa kaudeksi 2020! Toimi samoin ja osta kausikorttisi jo tänään. Kauden 2020 kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti. Voit ostaa omasi tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.