P09 turnausvoittoon Tallinnassa

Gnistan osallistui turnaukseen kahdella joukkueella.

Gnistanin P09-ikäluokka osallistui menneenä viikonloppuna järjestettyyn Tallinnan Reval Cupiin, jossa vastaan asettui suomalaisjoukkueiden lisäksi turnausvieraita Latviasta sekä Liettuasta. Toinen Gnistan joukkueista raivasi tiensä aina finaaliin asti, jossa vastaan asettui virolainen FC Tallinn ML. Virolaisista ei ollut pysäyttämään Gnistania, vaan turnausvoitto irtosi Oulunkylään maalein 2-0. Toinen Gnistanin joukkue ylsi turnauksessa seitsemänneksi.

Viikonlopun aikana 09-ikäluokan kolmas joukkue osallistui Ahvenanmaalla pelattuun Eckerö Match Campiin, jossa pelasi mm. tukholmalaisten suurseurojen AIK:n ja Djurgårdenin juniorijoukkueita. Gnistanin joukkue pelasi kilpailussa viisi ottelua, joista se nappasi neljä voittoa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.