Kuva: Janne Ekman

Noah Kaijasilta jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Noah Kaijasilta ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen, joka kattaa lisäoption tulevaan.

Viime kaudella Gnistanin miesten edustusjoukkueessa debytoinut Noah Kaijasilta jatkaa seuran riveissä myös ensi kaudella. Keskikentän laidalla parhaiten viihtyvä 18-vuotias Kaijasilta pelasi viime kaudella seitsemässä Gnistanin Kakkosen ottelussa, joissa nuorukainen viimeisteli yhden maalin. Tämän lisäksi Kaijasilta kuului seuran A-junioreiden avainpelaajiin läpi kauden.

Kaijasilta kokee Gnistanin hyväksi paikaksi kehityksen kannalta.

– Olen iloinen jatkosopimuksesta ja siitä, että pääsen jatkamaan Gnistanissa. Viime kausi oli erinomainen joukkueelta, jossa viihdyin hyvin. Mielestäni tällä hetkellä Gnistan on paras paikka minulle kehityksen kannalta. Viime kauden lopussa minulle alkoi kertyä enemmän peliminuutteja edustuksen otteluissa ja tulevalla kaudella pyrin saamaan vahvan roolin joukkueessa, kertoo Kaijasilta.

Kauden 2020 kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti, joten nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi vain 85 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.