Niklas Virta Gnistaniin

Fysioterapeutti Niklas Virta ja IF Gnistan sopimukseen.

Niklas Virta aloittaa Gnistanin miesten edustusjoukkueen uutena fysioterapeuttina. Virta on aiemmin työskennellyt urheilun parissa espoolaisen FC Hongan organisaatiossa miesten edustusjoukkueen fysioterapeuttina. Omalta urheilijataustaltaan 35-vuotias Virta on entinen ammattigolfaaja.

– Neljä vuotta Hongassa opettivat paljon ja sain tehdä laadukkaassa organisaatiossa hommia, josta kiitos heille. Tällä hetkellä tuntuu hyvältä lähteä mukaan kehittyvään organisaatioon ja tuoda oma kokemukseni sekä tietotaito joukkueen käyttöön. Olen todella positiivisella mielellä taustatiimin kokoonpanosta ja uskon, että hyvällä työllä tulemme pääsemään omiin tavoitteisiimme, Virta kertoo.

Tammikuussa joukkueessa aloittava Virta odottaa innolla tulevaa vuotta.

– Gnistan haluaa selkeästi panostaa tekemiseen ja seuralla on hyvä positio Ykkösen joukkueena pääkaupunkiseudulla. Suurimpana syynä siirtoni taustalla oli Gnistanin kova halu saada minut mukaan osaksi taustaryhmää. Itselläni on odottava ja hyvä fiilis tulevasta vuodesta seurassa, hän päättää.

Virran ohella taustaryhmään liittyvät naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikke Salonen sekä italialainen Enrico Belli, jotka tulevat toimimaan videoanalyytikkoina kaudella 2020.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.